top of page

Club Med: stand van zaken van nieuwe resortsIn de komende maanden zullen nieuwe Club Med resorts het daglicht zien. Het merk met de drietand heeft aangekondigd om wereldwijd te willen blijven uitbreiden, met minstens één skiresort per jaar. Zo zal Club Med in 2019 een 4 Ψ –resort openen op Alpe d’Huez en zal het beginnen met de bouw van twee resorts in de bergen: in Frankrijk (de nieuwe appartementen – châlets van Grand Massif Samoëns Marillon) en in Canada (Club Med Québec Charlevoix).

In 2019 zal Club Med ook een Club Med Exclusive Collection resort openen, genaamd Michès Playa Esmeralda op de Dominicaanse Republiek – het tweede etablissement op het eiland – en een Club Med Joyview nabij Peking. Bovendien is er ook gestart met de bouw van nieuwe sites elders in de wereld: een Club Med Exclusive Collection op de Seychellen op het eiland van Santa-Anna, en een 4 Ψ –resort in Marbella, Spanje.Omzet stijgt met 8% in 2018


Club Med kondigde aan dat ze in 2018 de sterkste stijging van hun omzetcijfer in zes jaar heeft gerealiseerd (+ 8% t.o.v. 2017). Ieder werelddeel gaat er op vooruit. Het EBITDA ligt vast op 126,4 miljoen €, ofwel een stijging van 13% t.o.v. vorig jaar. Ook het aantal gasten is fors gestegen (+ 6,6 % t.o.v. 2017).

Artikel gepubliceerd door Echo-Touristique

7 vues0 commentaire

Comments


bottom of page